Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Over ons

De Vos Metaalbewerking is een echt familiebedrijf. Nog altijd wordt de directie gevoerd door een De Vos.

De Vos Metaalbewerking kent een lange historie. Het bedrijf is in 1800 opgericht en is begonnen met het bouwen van paardenkarren. Nadien heeft het bedrijf zich aan de veranderende markt aangepast, waarbij de bedrijfsactiviteiten werden toegespitst op de constructie van cabines en opbouw van vrachtwagens. Via de constructie van grondverzetmachines en tractoren zijn we tot de huidige kernwerkzaamheden doorgegroeid: het bouwen van stalen constructies, kozijnen, hekwerken en maatwerk in metaalbewerking. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen, aanpassen , reviseren en repareren van alle soorten cabines voor rollend en niet rollend materieel.

Door de jarenlange opgebouwde know-how weet De Vos de huidige kwaliteits- en veiligheidseisen optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant. Ons bedrijf biedt deskundigheid in elk stadium van het proces: van werktekening, te gebruiken materialen tot montage en afwerking.

Door jarenlange relaties met vaste toeleveranciers is het kwaliteitsniveau van de geleverde producten gegroeid tot een constant hoog niveau. Of het nu om halffabricaten gaat of om een complete afbouw: de Vos levert enkel kwaliteit.

Een echt familiebedrijf

De Vos is een echt familiebedrijf. Generaties hebben bij De Vos de directie gevoerd. Niet vanuit een ivoren toren, maar direct onder de mensen in het bedrijf. Dat was vroeger zo, dat is nog steeds zo. Hierdoor weet de directie altijd wat er speelt, welke klanten actueel worden bediend. Kortom: betrokken, altijd op zoek naar innovatie en verbetering ten behoeve van de klanten.

OosterblokkerVrachtwagen
Dennenlaa77oud
CabineOpbouw
Trekkercabine2
CarroserieOpbouw
zw411
WerplaatsZwDijk411a
VenDBestelwagen
Buldozer
Veiligheidscabine
TrekkerCabine3
Camper
Boerenwagen
Dennenlaan77Nieuw


Heeft u een vraag of wilt u een offerte? Belt u met De Vos: +31 (0) 20-497 42 27. We helpen u graag verder!

De Vos Cabines / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227